Vdihni življenje s polnimi pljuči

KNJIŽNI PRVENEC

“Vdihni življenje s polnimi pljuči”

je bogata knjiga - priročnik. Je prva knjiga na svetu, ki daje na vpogled vse trike in nasvete, ki jih za boljše psihično in fizično zdravje, odlično formo ter lep izgled uporabljajo profesionalni pevci. Ta zbrana znanja lahko koristijo vsakomur!

cena: 27,99€

+ poštnina

Knjigo prejmete brezplačno ob plačilu tečaja dihalne telovadbe

V njej je dvajset let mojih izkušenj, znanja pridobljenega od vrhunskih zdravnikov, strokovnjakov in pedagogov iz različnih držav. Predstavila vam bom unikatno Rusko dihalno telovadbo (knjiga vsebuje tudi slike), ki mi je pred tremi leti ponesla življenje in kariero na čisto nov nivo. Prav tako knjiga vsebuje veliko zanimivih nasvetov glede prehrane in superživil, odnosa do gibanja, hitrih ukrepov pri virozah, lepotne skrivnosti, življenjsko filozofijo, uravnavanje psihe... Vse povezano z osebnimi zgodbami.

Dobra mera je moje vodilo v vsem.

V tej knjigi boste dobili odgovore na vprašanja, ki mi jih zastavljate že leta!

PRELISTAJ ME

več

V knjigi je prvič v Sloveniji predstavljena znamenita Ruska dihalna telovadba, po metodi Aleksandre Strelnikove. Metoda ima certifikat Ruskega ministrstva za zdravje in je klinično testirana. Zelo pomaga pri dvigu imunskega sistema, izboljšanju ravni življenjske energije, spancu ter zdravi in blaži številne bolezni. Izvorno je bila zamišljena za operne pevce. Danes jo v Rusiji radi uporabljajo tudi igralci in učitelji, oz. vsi, ki veliko uporabljajo glas. Celotna vadba in vse osnovne vaje so opisane podrobno, dodane so tudi fotografije.

 

Drugi del knjige je posvečen praktičnim nasvetom za zdravo telo in močno psiho, ki se se jih je Manca Izmajlova kot profesionalna pevka skozi dvajset let naučila od različnih strokovnjakov po svetu. Koristijo lahko vsakomur. Vse skupaj je lepo prepredeno z osebnimi zgodbami. Na 200 straneh. Knjigo je uredila in lektorirala Ifigenija Simonović ter zanjo tudi napisala tekst na zadnji platnici.

 

PREDSTAVITVE KNJIGE

ruskadaca_koncert.jpg

Predpremiera

Na dveh razprodanih koncertih "Ruska noč", 20. in 21. avgusta, sta Manca in Benjamin Izmajlov predstavila tudi knjigo in povabila vse na prvo uradno predstavitev čez nekaj dni.

25082020-001.jpg

Ljubljana, 25.8.

Ljubljana, Ruska dača, 25.8.2020 je Manca Izmajlova predstavila svojo knjigo.

28082020-001.jpg

Domžale, 28.8.

V organizaciji KLUBA POSLOVNE ODLIČNOSTI DOMŽAL IN OKOLICE je predstavitev potekala v čudovitem Slamnikarskem parku. Preberite reportažo.

RAW_0744%2520website_edited_edited.jpg

Brežice, 30.8.

V nedeljskem predvečeru, 30. avgusta, je na dvorišču Posavskega muzeja Brežice potekal dobrodelni koncert, ki sta ga darovala Manca Izmajlova in Benjamin Izmajlov. Hkrati je potekala predstavitev dobrodelnega projekta Janeza Štrosa »Tudi ti si angel«.

Domžale, 22.9.

V knjižnici Domžale bo potekala predstavitev knjige za vse zveste bralce in obiskovalce knjižnice.

Lepo vabljeni ob 19:00 – 20:30

Če želite biti obveščeni o prihajajočih predstavitvah knjige in drugih novicah, vpišite svoj e-mail naslov nižje spodaj. Hvala!

Za kritje stroškov predstavitve knjige nas je prijazno podprla
Zavarovalnica Triglav
Zavarovalnica Triglav, d.d.

Dihalna telovadba

© 2020 CHERUBIN MUSIC PRODUCTIONS

Prijavite se na novice

Prijavite se na novice za prejemanje nasvetov, novosti in drugih zanimivih vsebin

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Pišite nam

Dihalna telovadba z Manco Izmajlovo

info@dihalna-telovadba.si

z Manco Izmajlovo