Vdihni življenje s polnimi pljuči

Izšel je prvi ponatis. Zagotovite si svoj izvod v večini knjigarn po Sloveniji.

Ob naročilu knjige tu, na naši spletni strani pa prejmete podpisan izvod, tudi s kratkim posvetilom!

KNJIGO LAHKO PREJMETE BREZPLAČNO OB NAROČILU SPLETNEGA TEČAJA:

“Vdihni življenje s polnimi pljuči”

je bogata knjiga - priročnik. Je prva knjiga na svetu, ki daje na vpogled različne nasvete in rutine, ki jih za boljše psihično in fizično zdravje, odlično formo ter lep izgled uporabljajo profesionalni pevci. Ta zbrana znanja lahko koristijo vsakomur!

Naročite vaš podpisan izvod! 

cena: 27,99 EUR

+ poštnina

Plačilo: s kreditno kartico, z bančnim nakazilom ali po povzetju!

Ovitek_koncna_verzija_web.png

V knjigi je dvajset let njenih izkušenj, znanja pridobljenega od vrhunskih zdravnikov, strokovnjakov in pedagogov iz različnih držav. Predstavlja vam tudi unikatno Rusko dihalno telovadbo (knjiga vsebuje slike), ki ji je pred nekaj leti izboljšala kvaliteto življenja in rešila kariero. Prav tako knjiga vsebuje veliko zanimivih nasvetov glede prehrane in superživil, odnosa do gibanja, hitrih ukrepov pri virozah, lepotne skrivnosti, življenjsko filozofijo, uravnavanja psihe ... Vse povezano z osebnimi zgodbami, napisano dobronamerno in s humorjem.

V tej knjigi boste dobili odgovore na mnoga vprašanja, ki jih Manci  zastavljate že leta!

PRELISTAJ ME

V knjigi je prvič v Sloveniji predstavljena znamenita Ruska dihalna telovadba, po metodi Aleksandre Strelnikove. Metoda ima certifikat Ruskega ministrstva za zdravje in je klinično testirana. Zelo pomaga pri dvigu imunskega sistema, izboljšanju ravni življenjske energije, spancu ter zdravi in blaži številne bolezni. Izvorno je bila zamišljena za operne pevce. Danes jo v Rusiji radi uporabljajo tudi igralci in učitelji, oz. vsi, ki veliko uporabljajo glas. Celotna vadba in vse osnovne vaje so opisane podrobno, dodane so tudi fotografije.

 

Drugi del knjige je posvečen praktičnim nasvetom za zdravo telo in močno psiho, ki se se jih je Manca Izmajlova kot profesionalna pevka skozi dvajset let naučila od različnih strokovnjakov po svetu. Koristijo lahko vsakomur. Vse skupaj je srčno prepredeno z osebnimi zgodbami. Na 200 straneh. Knjigo je uredila in lektorirala Ifigenija Simonović ter zanjo tudi napisala tekst na zadnji platnici.

 

SPLETNI TEČAJ: ZAKAJ?

20 - dnevni vodeni tečaj Dihalne telovadbe z Manco Izmajlovo

V knjigi "Vdihni življenje s polnimi pljuči" so opisane vse osnovne vaje, razen dodatnih. Lahko vam bo služila kot odličen priročnik, vendar boste imeli na tečaju na voljo mnogo več.

  • 17 video posnetkov vadb z Manco Izmajlovo.

  • 35 avdio posnetkov, ki vsebujejo opise vseh vaj, jasna navodila za vsakodnevno posamično novo vadbo ter nov posnetek z Manco, ob katerem vsakič izvajate dnevno vadbo.

  • Oseben individualen pristop: Z Manco boste lahko na zvezi preko "klepetalnice" oz. e-maila vsak dan. Odgovarjala bo na vaša vprašanja, sproti po potrebi prilagajala vadbo, preverjala vaše delo, vas motivirala ter vodila skozi cel program. Tako boste res lahko dosegli največ. Želimo si, da program uspešno končate in da dihalna telovadba postane del vašega vsakdana!

DSC_0159e_edited.jpg
 

>> ODZIVI BRALCEV NA KNJIGO

Hvala za knjigo, ki je čudovita in daje toliko koristnih, uporabnih in zdravih napotkov. So mi zelo blizu. Maruša

 

Hvala za poslano knjigo, rada bi takoj naročila še en izvod. Barica

 

Prebrala sem vašo knjigo, ki je precej drugačna od "new age" knjig ali globokih priročnikov ... osebna, samosvoja, samozavestna v svoji zgodbi. Na koncu ne gre za resnice, nasvete, "modrosti", pač pa našo zgodbo, v katero verjamemo in jo polno živimo. Tu pa ste vsem dali izjemno sporočilo. Zame je moja zgodba enako dragocena, kot vaša, pa čeprav s kako kilo več, brez posluha in s šampanjcem ... ker nas združuje en velik čudež, življenje samo. Milena

 

Čudovita knjiga, prebrana na mah. Priporočam.👏 Helena

 

Všeč mi je vaša knjiga. Zelo lepe misli. Hvala! Marija

 

Zahvaljujem se vam za vašo knjigo. Z veseljem jo prebiram in zelo koristno uporabljam. Branka

 

Odlična knjiga je, Ruska kolekcija pa se je dotaknila ❤ in duše, hvala vesolju, Manci in vsem kreatorjem😇. Vera

 

Knjiga je hrana za dušo, resnično, rada berem knjige, ki se me dotaknejo, in ta se me je, globoko. Všeč mi je, ker je edinstvena, prepletena z zgodbicami in preprostimi življenjskimi nasveti. Veliko čustev je v knjigi, lepo izbrana, na pravih mestih. Pika na i - kar pa mi je najbolj všeč, da je knjiga, ki jo hočem imeti vedno na nočni omarici, vedno hočeš nekaj poiskati v njej. Po prebranem zaključku sem si rekla, o, bila bi vesela še nadaljevanja:). Petra

 

Knjiga je odlična in meni je veliko dala in prepričana sem, da bo tudi drugim. Preprosta življenjska zgodba, prisrčna, ker je del nas. Skratka, knjiga me je navdušila, ker je pristna in na preprost, a zanimiv in nam domač način daje zelo uporabne nasvete za uravnoteženo življenje. Knjiga se te dotakne, ker je res srčna. Pa opremljena je super, bravo, Benjamin!

Iskreno vama obema čestitam za ustvarjeno. Zineta

 

Knjiga je res čudovita pa tudi CD pesmi. Andreja

 

Sem pri koncu branja vaše knjige. Kar požiram jo. Mnoge stvari iz knjige so mu zelo ljube in domače, predvsem na področju prehrane. Maruša

 

Zahvaljujem se ti za vzpodbudo in knjigo, ki si jo napisala. Le-ta me je v celoti navdušila. Začela sem spet izvajati dihalne vaje in navdajajo me navdajajo z optimizmom. Še enkrat hvala za tvojo pozitivno energijo in prisrčnost. Zelo te cenim. Renata

 

Spoštovani, pred časom sem prejela vašo knjigo, čudovita je! Urška

 

Tudi jaz jih redno izvajam. Tudi nasveti v tvoji knjigi pridejo v teh časih zelo prav.🙏Večkrat jo vzamem v roke. Kmalu jo bom znala na pamet😉 Marinka

 

Kadar začnem kašljati (alergijska astma) mi ena ali dve tvoji vaji iz knjige takoj pomirijo kašelj. Marina

 

Redno delam po knjigi in se res bolje počutim. Hvala, Manca👍🌺 Lidia

 

Imam svojo knjigo. Čestitke. Priporočam vsem. Si boste napolnili telo s kisikom, če se tako izrazim. Marija