VDIHNI ŽIVLJENJE
S POLNIMI PLJUČI

Ob naročilu knjige na naši spletni strani po želji lahko naročite tudi podpis in kratko posvetilo Mance Izmajlove!*

* Tekst posvetila napišete v polje tekom naročila.

Zagotovite si 10% popust ob nakupu knjige v mesecu avgustu!

“Vdihni življenje s polnimi pljuči”

je bogata knjiga - priročnik. Je prva knjiga na svetu, ki vsebuje različne nasvete in razkriva rutine, ki jih za boljše psihično in fizično zdravje, odlično formo ter lep izgled uporabljajo profesionalni odrski ljudje. Ta zbrana znanja lahko koristijo vsakomur! Rdeča nit knjige pa je povrnitev kvalitetnega, polnega dihanja s pomočjo Ruske dihalne telovadbe.

Naročite vaš podpisan izvod! 

* brezplčano pošiljanje ob naročilu dveh knjig ali več 

Ovitek_koncna_verzija_web.png

Plačilo: s kreditno kartico, z bančnim nakazilom ali po povzetju (ob prejemu).

V knjigi je dvajset let njenih izkušenj, znanja pridobljenega od vrhunskih zdravnikov, strokovnjakov in pedagogov iz različnih držav. Predstavlja vam tudi unikatno Rusko dihalno telovadbo (knjiga vsebuje opise glavnih vaj in fotografije), ki ji je pred nekaj leti izboljšala kvaliteto življenja in rešila kariero.

Prav tako knjiga vsebuje veliko uporabnih nasvetov glede prehrane in superživil, odnosa do gibanja, hitrih ukrepov pri virozah, lepotne skrivnosti, življenjsko filozofijo, uravnavanja psihe ...

Vse povezano z osebnimi zgodbami, napisano dobronamerno in s humorjem. Mnogi pišete, da je to knjiga, ki jo imate vedno na  nočni omarici!

V tej knjigi boste dobili odgovore na mnoga vprašanja, ki jih Manci  Izmajlovi zastavljate že leta!

PRELISTAJ ME

V knjigi je prvič v Sloveniji predstavljena znamenita Ruska dihalna telovadba, po metodi Aleksandre Strelnikove. Metoda ima certifikat Ruskega ministrstva za zdravje in je klinično testirana. Zelo pomaga pri dvigu imunskega sistema, izboljšanju ravni življenjske energije, spancu ter zdravi in blaži številne bolezni. Izvorno je bila zamišljena za operne pevce. Danes jo v Rusiji radi uporabljajo tudi igralci in učitelji, oz. vsi, ki veliko uporabljajo glas. Celotna vadba in vse osnovne vaje so opisane podrobno, dodane so tudi fotografije.

 

Drugi del knjige je posvečen praktičnim nasvetom za zdravo telo in močno psiho, ki se se jih je Manca Izmajlova kot profesionalna pevka skozi dvajset let naučila od različnih strokovnjakov po svetu. Koristijo lahko vsakomur. Vse skupaj je srčno prepredeno z osebnimi zgodbami. Na 200 straneh. Knjigo je uredila in lektorirala Ifigenija Simonović ter zanjo tudi napisala tekst na zadnji platnici.