-5% popust na tečaj ob enkratnem plačilu

+

Ob naročilu tečaja Dihalne telovadbe prejmete knjigo

"Vdihni življenje s polnimi pljuči" brezplačno.

Naročilo tečaja in plačilo (tudi na obroke) lahko izvedete tudi z bančnim nakazilom. Pišite nam in pošljemo vam  predračun s podatki.  Kliknite na ikonico pisma za naročilo:

Moja strast je povezovanje dogodkov ali oder po domače:).  Ko sem izvedela, da ruska dihalna telovadba pomaga pri samem govorništvu, me je prepričalo, da se prijavim na on-line delavnico. Danes na zadnji dan delavnice lahko rečem, da je to zame revolucionarno odkritje. Nekaj najboljšega kar sem in bom lahko podarila svojemu telesu, saj se zavedam, da imam samo enega. Neverjetno počutje in neprecenljiv občutek, ko vdihneš s polnimi pljuči. Počutim se kot mala punčka (pa sem letos upihnila 40 svečk:), ki je ravnokar začela okušati svet. Vsak dan se mi porajajo nove ideje, kako bi še bolj izkoristila vsako minuto svojega življenja. Hvala Manca in ekipa, da ste me naučili dihati s polnimi pljuči. #vdihniživljenje

Petra Arnež, Domžale

Pogosta vprašanja

FAQ

Koliko časa imam na voljo dostop do tečaja Dihalne telovadbe?


Vaš dostop do vseh dni vadbe, z vsemi video in avdio posnetki vam bo na voljo šest mesecev. Po želji tudi več, vendar ponavadi udeleženci veliko prej usvojijo vse vadbe in ne potrebujejo več preverjanja. Za podaljšanje dostopa imate nato na izbiro 6 ali 12 mesecev.
Lahko tečaj 20-dnevne vadbe podaljšam?


Ko boste pričeli z vadbo, boste sproti ugotavljali, če potrebujete še kakšen dodaten dan za katero od vaj. Z Manco boste tako lahko individualno prilagodili vaš ritem vadb, po potrebi podaljšali dneve vadbe, dobili kak razbremenitveni dan z samo eno vajo in podobno...
So v knjigi "Vdihni življenje s polnimi pljuči" opisane vse vaje in kakšna je razlika med spletnim tečajem?


V knjigi "Vdihni življenje s polnimi pljuči" bodo opisane vse vaje, razen dodatnih. Lahko vam bo služila tudi kot priročnik, vendar boste imeli na tečaju na voljo mnogo več.

  • 17 video posnetkov vadb z Manco Izmajlovo.
  • 35 avdio posnetkov, ki vsebujejo opise vseh vaj, navodila za vsakodnevno posamično novo vadbo ter nov posnetek z Manco, ob katerem vsakič izvajate dnevno vadbo.
  • Oseben individualen pristop: Z Manco boste lahko na zvezi preko "klepetalnice" oz. e-maila vsak dan. Odgovarjala bo na vaša vprašanja, sproti po potrebi prilagajala vadbo, preverjala vaše delo, vas motivirala ter vodila skozi cel program. Tako boste lahko dosegli res največ.
  • Dan meditacije, kjer se boste ob navodilih in posnetku Mance Izmajlove popolnoma sprostili.
  • Garancija, da boste vaje pravilno usvojili, saj bo Manca lahko preverila vaš posnetek izvajanja vadbe.
Ali lahko pošljem svoj video posnetek izvajanja dihalnih vaj?


Seveda! Ko boste usvojili vaje, oziroma bi pri kakšni imeli še vprašanja, lahko pošljete vaš video Manci, ki vam bo povedala na kaj paziti, oz. popravila morebitne napake.
Ali lahko dostopam v svoj Kabinet in dneve vadbe iz več naprav?


Vsekakor, vendar se morate odjaviti iz prejšnje naprave (računalnik, mobilni telefon, tablica itn.) ter se na novi napravi prijaviti. Sistem dopušča le en prijavljen račun istočasno. Dostopate pa lahko od korderkoli želite (doma, na delu, na dopustu ali potovanju). Potrebujete le internetno povezavo.
Lahko plačam z bančnim nakazilom ali na obroke? Kaj pa račun na pravno osebo?


Seveda. Ko boste izvedli naročilo in izbrali "Offline Payment" (nespletno plačilo), vam bomo na vaš el. naslov (s katerim ste se registrirali) poslali račun, ki ga boste plačali preko bančnega nakazila. Plačilni nalog je navaden UPN / SEPA nalog.