Kako poteka 20-dnevni program Dihalne telovadbe

Tekom programa ​boste vsakodnevno v stiku z Manco Izmajlovo preko integriranega sistema in mobilne aplikacije, kjer vas bo vodila, ves čas motivirala ter odgovarjala na vaša vprašanja!

Sistem je uporabniško prijazen in zelo preprost!

Vsako dnevno vadbo boste izvajali ob spremljavi novega avdio posnetka za ta dan. Čisto preprosto torej: zjutraj prejmete novo sporočilo od Mance in dostop do novega dneva vadbe, ob vam ustreznem času pogledate, poslušate in preberete njena navodila, potem pa ob različnih urah dneva (vsakič ob spremljavi posnetka) izpolnite naložene naloge za ta dan.

Če vam kak dan ali več zaradi pomanjkanja časa to ne bi uspelo, nam lahko preprosto sporočite in počakali vas bomo!

Dan 1-5: Natančna obrazložitev vadbe in njenih učinkov. Navodila za posamezno vadbo, štiri do petkrat dnevno, na začetku samo po 3-7 minut. Spoznavanje splošnih pravil izvajanja in pogostih napak pri izvedbi, kar je zelo pomembno za načrtovani učinek. Privajanje telesa k novi, doslej nepoznani aktivnosti. Pravilna usvojitev vaj 1, 2, 3 in 4. Po želji v vadbo dodamo dan ali dva.

Dan 6-10: Postopno stopnjevanje vadbe, trikrat dnevno po približno 10-15 minut. Opažanje prvih pozitivnih učinkov na spancu, dnevnem psihičnem počutju in količini življenjske energije! Dobra usvojitev vaj 5, 5a, 6, 7, 8 in 9. Pričenja se individualno usmerjanje vadbe glede na počutje, kondicijo, čas in posebne želje udeleženca. Po potrebi se dnevi posamezne vaje podaljšajo.

Dan 11-18: Vaje 10, 11, 12 in 13 ter še boljša usvojitev vseh prejšnjih. Za najbolj aktivne  uvedba dodatnih vaj (14 a, b in c) iz pomožne vadbe. Postopno približevanje cilju z intenzivnejšo vadbo dvakrat dnevno, povečuje se pozitivna obremenitev in število ponovitev v dnevni kombinaciji. Skupna motiviranost s pomočjo stika z Manco se povečuje. Nikakor ne smete odnehati! Kondicija telesa je sedaj že bistveno boljša, pozitivni učinki vadbe naraščajo. Sedaj je zelo pomemben tudi nadzor Mance za pravilno izvajanje, ki poteka preko analize video posnetkov udeleženca.

Dan 19: Prvič dosežemo ves osnovni kompleks vadbe brez premora: 1248 ponovitev vseh vaj. Ta traja približno 20 minut

Dan 20: Polno vadbo naredimo zjutraj in zvečer. Psihično počutje in zdravje sta znatno izboljšana, občutek na moči pljuč in globokega vdiha je nepredstavljiv. Sedaj je na vas, da nadaljujete z vadbo in vdihnete življenje s polnimi pljuči! To ne bo težko, saj vam bo po 20 dneh vadba prešla v navado in delali jo boste brez napora. Obstaja le nevarnost, da boste, kot že mnogi udeleženci pred vami, tudi vi postali popolni odvisniki od Ruske dihalne telovadbe :)

Na koncu prejmete še tri dodatne vaje iz pomožne vadbe, ki so namenjene profesionalnim pevcem in igralcem in jih lahko za večjo pestrost ter še boljšo kondicijo vključite v svoj vsakodnevni cikel vadbe.

Vsaka vaša dnevna vadba bo lahkotno potekala ob spremljavi novega mančinega avdio posnetka. Pred tem pa si boste ogledali krajši video s pojasnili in prebrali oz. poslušali natančna navodila. Prejeli boste tudi vsakodnevno motivacijsko sporočilo Mance za ta dan, oz. lahko tudi pisno kadarkoli poklepetali z njo. Nikoli ne boste pri izvajanju prepuščeni samemu sebi. Manca bo za to poskrbela z veliko nasveti in odgovori na vsa vaša sprotna vprašanja!

Svojo vadbo boste dnevno vpisali v razpredelnico. Dokler ne opravite nalog za določen dan, ne smete pričeti s programom naslednjega dne. Svetujemo vam doslednost - le tako boste dosegli pravi rezultat! Če bi bil tempo vadbe nekoliko prehiter, si lahko za izvedbo programa brez težav vzamete več kot dvajset dni. Vaje bodo ostale v vašem spletnem kabinetu na voljo šest mesecev, kar več kot zadostuje.

 

Tekom izvajanja programa boste dobili:

  • individualni osebni pristop ter vsakodnevni stik z Manco, ki vas bo ves čas motivirala, vodila in preverjala. Tudi več kot 20 dni. 

  • 17 video posnetkov

  • 35 avdio posnetkov

  • Vsakodnevne zapise, nasvete in motivacijska sporočila

  • Dan meditacije za sprostitev

  • Kadarkoli lahko pošljete sporočilo z osebnim vprašanjem Manci v zvezi z vadbo ali video posnetek sebe, da vas preveri in vam svetuje.

  • Dostop do mobilne aplikacije za boljšo komunikacijo

  • Dostop do vseh 20 dni vadbe za 6 mesecev. Zadnji dan vsebuje celotno vadbo.

 

Naš program je narejen z mislijo, da niso vsi ljudje enako motivirani in da so v različnih fizičnih kondicijah. Zelo človeško. Na lep način boste vsak dan "priganjani" k temu, da dosežete željen cilj. Ne glede na to, kakšen je vaš motiv za vadbo - boljše psihično in fizično počutje, izboljšanje imunskega sistema, hiter napredek pri petju / javnem govoru ali pa pomoč pri lajšanju in zdravljenju kake bolezni - že po prvih dneh dihalne telovadbe boste čutili pozitivne spremembe. Pomembna pa je resnična doslednost pri izvajanju vadbe. Skupaj z Manco vam bo uspelo!

Pričnite z vadbo še danes!

PRIČNITE Z RUSKO DIHALNO TELOVADBO IN TUDI VI NAREDITE TO NEPOPISNO ŽIVLJENJSKO INVESTICIJO V LASTNO ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE! 

NI LAHKO PRIČETI Z UVAJENJEM NOVIH RUTIN V SVOJ VSAKDAN, A SKUPAJ Z MANCO IZMAJLOVO VAM BO TO BREZ DVOMA USPELO!

Manci

mezzosopranistka, igralka, režiserka 

Manca Izmajlova (Marie-Anne Izmajlov) je slovenska pevka, mezzosopranistka, igralka in voditeljica. V svoji dvajsetletni karieri je imela več kot tisoč nastopov po vsem svetu. Večkrat nastopa na najvišjih državnih in diplomatskih dogodkih. Njen repertoar obsega nekaj sto pesmi, klasičnih skladb in opernih arij. Poje v petindvajsetih jezikih. 
Manca Izmajlova je študirala operno petje na Akademskem glasbenem kolidžu P. I. Čajkovskega v M...

Vas zanima izvedeti več?

Pošljite mi sporočilo. Z veseljem vam odpišem v najkrajšem času,

Hvala za Vaše sporočilo.