Kako poteka vaš 20-dnevi program Dihalne telovadbe

Tekom izvajanja programa ​boste vsakodnevno v stiku z Manco preko integriranega sistema in mobilne aplikacije, kjer vas bo vodila, vsakodnevno motivirala ter odgovarjala na vaša vprašanja!

Sistem je uporabniško prijazen in zelo preprost!

Dan 1-5: Natančna obrazložitev vaj in učinkov. Navodila za posamezno vadbo, štiri do petkrat dnevno, na začetku samo po 2-5 minut. Spoznavanje splošnih pravil izvajanja in pogostih napak pri izvedbi, kar je zelo pomembno za načrtovani učinek. Privajanje telesa k novi, doslej nepoznani aktivnosti. Dobra usvojitev vaj 1, 2, 3 in 4.

Dan 6-10: Postopno stopnjevanje vadbe, trikrat dnevno po približno 5-10 minut. Opažanje pozitivnih učinkov na spancu, psihičnem počutju in količini življenjske energije! Usvojitev vaj 5, 5a, 6, 7, 8 in 9. Pričenja se individualno usmerjanje vadbe glede na zdravstveno stanje in počutje udeleženca. Po potrebi se dnevi posamezne vaje podaljšajo.

Dan 11-18: Vaje 10, 11, 12 in 13 ter še boljša usvojitev vseh prejšnjih. Za najbolj aktivne  uvedba dodatne vaje. Postopno približevanje cilju z intenzivnejšo vadbo dvakrat dnevno, povečuje se pozitivna obremenitev. Skupna motiviranost s pomočjo stika z Manco se povečuje. Kondicija telesa je sedaj bistveno boljša, pozitivni učinki vadbe še naraščajo. Sedaj je zelo pomemben nadzor Mance za pravilno izvajanje, ki poteka tudi preko video posnetkov udeleženca.

Dan 19: Prvič dosežemo ves kompleks vadbe brez premora: 1248 ponovitev vseh vaj. Ta traja približno 20 minut

Dan 20: Polno vadbo naredimo zjutraj in zvečer. Psihično počutje in zdravje sta znatno izboljšana, občutek na moči pljuč in globokega vdiha je prej nepredstavljiv. Sedaj je na vas, da nadaljujete z vadbo in vdihnete življenje s polnimi pljuči! To ne bo težko, saj vam bo po 20 dneh vadba prešla v navado in delali jo boste brez napora. Obstaja le nevarnost, da boste postali popolni odvisniki od Ruske dihalne telovadbe :)

Na koncu prejmete še dve dodatni vaji, ki sta namenjeni profesionalnim pevcem in ju lahko za večjo pestrost vključite v svoj vsakodnevni cikel vadbe.

Vsaka vaša dnevna vadba bo lahkotno potekala ob spremljavi novega mančinega avdio posnetka. Pred tem pa si boste ogledali krajši video s pojasnili in prebrali natančna navodila. Prejeli boste tudi vsakodnevno motivacijsko sporočilo Mance za ta dan, oz. lahko tudi pisno poklepetali z njo. Nikoli ne boste pri izvajanju prepuščeni samemu sebi. Manca bo za to poskrbela z veliko nasveti in odgovori na vsa vaša sprotna vprašanja!

Svojo vadbo boste dnevno vpisali v razpredelnico. Dokler ne opravite programa za določen dan, ne smete pričeti s programom naslednjega dne. Svetujemo vam doslednost - le tako boste dosegli pravi rezultat! Če bi bil tempo vadbe nekoliko prehiter, si lahko za izvedbo programa brez težav vzamete več kot dvajset dni. Vaje bodo ostale v vašem spletnem kabinetu na voljo šest mesecev, kar več kot zadostuje.

 

Tekom izvajanja programa boste prejeli:

  • individualni osebni pristop ter vsakodnevni stik z Manco, ki vas bo ves čas motivirala, vodila in preverjala. Tudi več kot 20 dni. 

  • 17 video posnetkov

  • 35 avdio posnetkov

  • Vsakodnevne zapise, nasvete in motivacijska sporočila

  • Dan meditacije za sprostitev

  • Kadarkoli lahko pošljete sporočilo z osebnim vprašanjem Manci v zvezi z vadbo ali tudi video posnetek sebe, da vas preveri in vam svetuje.

  • Dostop do mobilne aplikacije za boljšo komunikacijo

 

Cel program je narejen z mislijo, da niso vsi ljudje enako motivirani in da so v različnih fizičnih kondicijah. Na lep način boste vsak dan "priganjani" k temu, da dosežete željen cilj. Ne glede na to, kakšen je vaš motiv za vadbo - boljše psihično in fizično počutje, izboljšanje imunskega sistema, hiter napredek pri petju / javnem govoru ali pa pomoč pri lajšanju in zdravljenju kake bolezni - že po prvih dneh dihalne telovadbe boste čutili pozitivne spremembe. Pomembna pa je res doslednost pri izvajanju vaj. Skupaj z Manco boste to tudi uresničili!

Pričnite z vadbo še danes!

PRIČNITE Z VADBO IN TUDI VI NAREDITE TO NEPOPISNO ŽIVLJENJSKO INVESTICIJO V LASTNO ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE! 

NI LAHKO PRIČETI Z UVAJENJEM NOVIH RUTIN V SVOJ VSAKDAN, VENDAR SKUPAJ Z NAMI VAM BO TO USPELO!

Manci

mezzosopranistka, igralka, režiserka 

Manca Izmajlova (Marie-Anne Izmajlov) je slovenska pevka, mezzosopranistka. V svoji dvajsetletni karieri je imela že več kot tisoč nastopov po vsem svetu. Večkrat nastopa na najvišjih državnih in diplomatskih dogodkih. Njen repertoar obsega nekaj sto pesmi, klasičnih skladb in opernih arij. Poje v petindvajsetih jezikih. 
Manca Izmajlova je študirala operno petje na Akademskem glasbenem kolidžu P. I. Čajkovskega v Moskvi in diplomirala ...

Vas zanima izvedeti več?

Pošljite mi sporočilo. Z veseljem vam odpišem v najkrajšem času,

Hvala za Vaše sporočilo.