Kako poteka spletni tečaj Ruske dihalne telovadbe?

V času trajanja tečaja ​boste vsakodnevno v stiku z Manco Izmajlovo preko elektonske pošte ali neposrednega "Chat" sistema na spletni strani. Če želite, si lahko naložite tudi posebno mobilno aplikacijo, kjer bo vajin kontakt še lažji in hitrejši. Manca bo vsakodnevno spremljala vaše delo, vam pomagala in vas motivirala. Če boste želeli tečaj za kak dan prekiniti ali upočasniti, tudi to storimo brez težav. Vse bo individualno "prikrojeno" vašim željam, času in hitrosti napredka. Za predelati 20-dnevni tečaj si lahko npr. vzamete tudi 25 dni ali več.

(Velja za Klasični in Popolni paket)

Sistem je uporabniško prijazen in izjemno preprost! Med uporabniki je tudi veliko starejših udeležencev, ki brez težav dostopajo do vseh vsebin in so v stiku z Manco Izmajlovo. Spletni tečaj je dostopen preko vseh pametnih naprav (pametni telefon, tablica, računalnik, "Smart TV", itn.), kjerkoli se nahajate.

V vašem kabinetu boste vsak dan dobili dostop do novega dne vadbe, kjer vas bodo pričakali natančni opisi vaj in vadb (z opombami na možne napake) ter video obrazložitve - demostracije posameznih vaj. Vaje si boste lahko podrobno ogledali tudi na skupno več kot 50 fotografijah. Na voljo vam bodo tudi posnetki vaj brez obrazložitev, za hitro ponovitev.

Za bolj kratkočasno vadbo in še več pomoči pri vaši disciplini pa bo vsak dan na voljo nov avdio posnetek s kombinacijo vaj za tisti dan. Avdio posnetki vsebujejo hitre opise in vse ponovitve z ritmičnim štetjem znotraj posamezne dnevne vadbe..

 

Tako boste skupaj z Manco Izmajlovo usvojili 13 glavnih vaj (t.i. Zlata kombinacija) in še nekaj dodatnih. S pomočjo programa boste vadbo vsak dan malo stopnjevali in na koncu prišli do polne dnevne vadbe.

To neprecenljivo znanje vam bo ostalo za vse življenje in se boste lahko vedno vračali k njemu!

Pridružite se več sto navdušenim tečajnikom zdaj tudi Vi !

Potek po dnevih:

Dan 1-5: Natančna obrazložitev vadbe in njenih učinkov. Navodila za posamezno vadbo, štiri do petkrat dnevno, na začetku samo po 3-7 minut. Spoznavanje splošnih pravil izvajanja in pogostih napak pri izvedbi, kar je zelo pomembno za načrtovani učinek. Privajanje telesa k novi, doslej nepoznani aktivnosti. Pravilna usvojitev vaj 1, 2, 3 in 4. Po želji v vadbo dodamo dan ali dva ali vam predlagamo še pomožne uvajalne vaje..

Dan 6-10: Postopno stopnjevanje vadbe, trikrat dnevno po približno 10-15 minut. Opažanje prvih pozitivnih učinkov na odprtosti pljuč, lažjem dihanju, boljšem spancu, dnevnem psihičnem počutju in količini življenjske energije! Dobra usvojitev vaj 5, 5a, 6, 7, 8 in 9. Pričenja se individualno usmerjanje vadbe glede na počutje, kondicijo, čas in posebne želje udeleženca. Po potrebi se dnevi posamezne vaje spet podaljšajo.

Dan 11-17: Vaje 10, 11, 12 in 13 ter še boljša usvojitev vseh prejšnjih. Za najbolj aktivne  uvedba dodatnih vaj (14 a, b in c) iz pomožne vadbe. Postopno približevanje cilju z intenzivnejšo vadbo dvakrat dnevno, povečuje se pozitivna obremenitev in število ponovitev v dnevni kombinaciji. Skupna motiviranost s pomočjo stika z Manco se povečuje. Nikakor ne smete odnehati! Kondicija pljuč in dihalnih mišic je sedaj že bistveno boljša, pozitivni učinki vadbe naraščajo. Sedaj je zelo pomemben tudi nadzor Mance za pravilno izvajanje, ki poteka preko analize video posnetkov udeleženca.

Dan 18: Dan meditacije in počitka. Manca Izmajlova vas bo na posnetku s posebno metodo popeljala v stanje globoke sprostitve mišic in mirnega dihanja. Pri tem uporablja znanje britanske gledališke "Aleksandrove tehnike".  Meditacija traja približno 20 minut

Dan 19: Prvič dosežemo ves osnovni kompleks vadbe brez premora: 1248 ponovitev vseh vaj. Ta traja približno 20 minut

Dan 20: Polno vadbo naredimo zjutraj in zvečer. Psihično počutje in zdravje sta znatno izboljšana, občutek na moči pljuč in globokega vdiha je prej nepredstavljiv. Sedaj je na vas, da nadaljujete z vadbo in Vdihnete življenje s polnimi pljuči! To ne bo težko, saj vam bo po 20 dneh vadba prešla v navado in delali jo boste brez napora. Obstaja le nevarnost, da boste, kot že mnogi udeleženci pred vami, tudi vi postali popolni odvisniki od Ruske dihalne telovadbe :)

Na koncu prejmete še tri dodatne vaje iz pomožne vadbe, ki so namenjene profesionalnim pevcem in igralcem in jih lahko za večjo pestrost ter še boljšo kondicijo vključite v svoj vsakodnevni cikel vadbe.

Vsaka vaša dnevna vadba bo lahkotno potekala ob spremljavi novega mančinega avdio posnetka. Pred tem pa si boste ogledali krajši video s pojasnili in prebrali oz. poslušali natančna navodila. Prejeli boste tudi vsakodnevno motivacijsko sporočilo Mance za ta dan, oz. lahko tudi pisno kadarkoli poklepetali z njo.

Nikoli ne boste pri izvajanju prepuščeni samemu sebi. Manca bo za to poskrbela z veliko nasveti in odgovori na vsa vaša sprotna vprašanja!

Svojo vadbo boste dnevno vpisali v razpredelnico. Dokler ne opravite nalog za določen dan, ne smete pričeti s programom naslednjega dne. Svetujemo vam doslednost - le tako boste dosegli pravi rezultat! Če bi bil tempo vadbe nekoliko prehiter, si lahko za izvedbo programa brez težav vzamete več kot dvajset dni.

 

Vaje bodo ostale v vašem spletnem kabinetu na voljo šest mesecev, kar več kot zadostuje.

 

V času izvajanja programa boste dobili:

  • individualni osebni pristop ter vsakodnevni stik z Manco Izmajlovo, ki vas bo ves čas motivirala, vodila in preverjala. Tudi več kot 20 dni. (velja za Klasični in Popolni paket)

  • 17 video filmov

  • 35 avdio posnetkov

  • 56 fotografij

  • Vsakodnevne zapise, nasvete in motivacijska sporočila

  • Dan meditacije (18.) po metodi britanske Aleksandrove tehnike

  • Kadarkoli lahko pošljete sporočilo z osebnim vprašanjem Manci v zvezi z vadbo ali video posnetek sebe, da vas preveri in vam svetuje.

  • Dostop do mobilne aplikacije za boljšo komunikacijo

  • Dostop do vseh 20 dni vadbe za 3, 6 ali 12 mesecev. Zadnji dan vsebuje celotno vadbo in dodatne vaje za še več raznolikosti.

  • individualne Zoom konference v živo z Manco Izmajlovo (Popolni paket)

 

Naš program je narejen z mislijo, da niso vsi ljudje enako motivirani in da so v različnih fizičnih kondicijah. Zelo človeško. Na lep način boste vsak dan "priganjani" k temu, da dosežete željen cilj. Ne glede na to, kakšen je vaš motiv za vadbo - boljše psihično in fizično počutje, izboljšanje imunskega sistema, hiter napredek pri petju / javnem govoru ali pa pomoč pri lajšanju in zdravljenju kake bolezni - že po prvih dneh dihalne telovadbe boste čutili pozitivne spremembe.

Pomembna pa je resnična doslednost pri izvajanju vadbe.

Skupaj z Manco Izmajlovo vam bo uspelo!

Pričnite z
Dihalno telovadbo

Manci

mezzosopranistka, igralka, režiserka 

Manca Izmajlova (Marie-Anne Izmajlov) je slovenska pevka, mezzosopranistka, igralka in voditeljica. V svoji dvajsetletni karieri je imela več kot tisoč nastopov po vsem svetu. Večkrat nastopa na najvišjih državnih in diplomatskih dogodkih. Njen repertoar obsega nekaj sto pesmi, klasičnih skladb in opernih arij. Poje v petindvajsetih jezikih. 
Manca Izmajlova je študirala operno petje na Akademskem glasbenem kolidžu P. I. Čajkovskega v M...

Vas zanima več?

Pošljite mi sporočilo. Z veseljem vam odpišem v najkrajšem času,

Hvala za Vaše sporočilo.